baatforeningbilde

SYKKELUTLEIE:
Kontakt Dag Solfjeld, Tre Kalver. Tlf: 415 13 425

GEOCACHING:
På Helgeland er det et aktivt geocache miljø og ikke minst på Dønna. Dønna er et eldorado for geocachere. Mange trails i flotte omgivelser og andre trails som lett nås fra veiene rundt om på øya. De fleste kan lettere nåes med sykkel, men man kan samle mange smilefjes med utgangspunkt i båthavna og til fots eller med gummibåt/kajakk. De fleste cacher på øya er lagt ut av en gruppe geocachere fra Helgeland som kaller seg Geotrollan.

Geotrollan
Geotrollan er en forening for aktive geocachere på Helgeland. Foreningen har til hensikt å fremme interessen for og utbredelse av geocaching på Helgeland innenfor reglene til Groundspeak. Området beskrives som de 19 Helgelandskommunene. Fra Bindal i sør til og med Rana, Meløy og Træna i nord.
For mer informasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hva skjer på Dønna?